Een eenvoudige plaatsing

De filosofie van Care Shelter bestaat eruit om zo eenvoudig en efficient mogelijk de modulaire structuren te plaatsen. Dit houdt in dat de modules volledig geprefabriceerd worden, voorzien van de volledige inrichting, afwerking en technieken. Wanneer deze aankomen op de locatie tillen we de module op met de telescoopkraan, plaatsen we deze op de schroeffundering en sluiten we deze aan. De tijdspanne tussen toekomen en instapklaar bedraagt nauwelijks 2u.

De manier waarop wij bouwen is ontwikkeld om zo min mogelijk tijd nodig te hebben op de werf. Wij gaan nog een stap verder dan modulaire paneelbouw omdat onze structuren volledig, plug and way, afgewerkt zijn. Het gebruik van afgewerkt plaatmateriaal in plaats van Gyproc zorgt ervoor dat wij ter plaatse niet meer moeten plakken en schilderen.

En in tegenstelling tot bepaalde modulaire bouwconcepten hebben wij ons skelet versterkt zodat we de modules kunnen optillen zonder dat we daar een extern frame voor nodig hebben. Het in elkaar zetten van dergelijk frame vergt veel tijd op de locatie, waardoor de kosten oplopen. Een innovatie die eveneens gepatenteerd is.

Wij staan voor snelheid, efficiƫntie en flexibiliteit. Door ons productie- en plaatsingsproces hebben we steeds controle over het budget.

Leave a comment