Zorgwonen outside the box

Onze standaard modellen zijn danig ontwikkeld dat ze tegemoetkomen aan de beperkingen die ouderen of mensen met een beperking ervaren in een traditionele woning. Hier vertrekken we vanuit een uitgebreide basis aan aanpassingen. Maar soms voldoen die niet aan de specifieke zorgnood, een specifieke situatie of zijn deze niet voldoende aangepast qua interieur en exterieur aan de verwachtingen. Daarom ontwikkelen we ook graag maatwerk projecten waarin we ver gaan, heel ver.

Bij onze custom projecten vertrekken we van een wit blad waarop we een ontwerp maken dat voldoet aan alle verwachtingen van de gebruiker. Hierbij is alles tot in detail aanpasbaar; denk bijvoorbeeld aan de kleuren en materialen van het interieur, zorgtoepassingen die verder gaan dan het uitgebreid basispakket, een exterieur of vorm die aangepast wordt aan de omgeving en nog zoveel meer.

We houden ervan om dit te doen en onderstaande foto’s zijn daar een prachtig voorbeeld van. Het is onze missie om ouderen en mensen met een beperking te versterken in hun zelfstandigheid, door een thuis te creĆ«ren op een beperkte oppervlakte die toch groot aanvoelt, waar ze zichzelf kunnen zijn vlakbij hun naasten. Zelfstandig in de mate van het mogelijke, zorg in de mate van het nodige!

Maatwerk mobiele zorgwoning
Maatwerk zorgwoning
detail badkamer

Leave a comment