Gestandardiseerde en op maat gemaakte mobiele mantelzorgwoningen
Particulieren

mobiele ZORGWONING in de tuin, het kan!

Care-Shelter specialiseert zich in het verhuren van gestandaardiseerde, en de verkoop van op maat gemaakte mobiele zorgwoningen. Dit kan een ideaal hybride antwoord bieden op de problematiek waar ons woonbeleid voor komt te staan ten gevolge van de geprojecteerde vergrijzing. Mantelzorg is de zorgformule die men moet overwegen alvorens aan een woonzorgcentrum te denken. Onderaan deze pagina vindt u onze verschillende modellen die te huur zijn.

Esthetiek, ECOLOGIE EN comfort binnen handbereik

Onze zorgwoningen zijn volledig aangepast aan de noden van actieve ouderen en mensen met een beperking. Structureel is de zorgwoning uitsluitend uit hout vervaardigd omwille van de warmte, duurzaamheid en ecologie. Het gebruikte hout is brandvertragend en wordt afgenomen van gecertificeerde kwekers. Het gebruik van hout geeft een warm interieur, en een exterieur dat zowel esthetisch is als opgaat in de natuur. Door het gebruik van kwalitatieve producten, en de strengste isolatie en ventilatie voorwaarden te respecteren, kennen onze units een lange levensduur, wat essentieel is voor de duurzaamheid van de investering.

Comfort en kwaliteit staan centraal, zowel in de verhuur- als op maat gemaakte modellen. Zo bevat de woning slimme aanpassingen en technologieën (indien gewenst), en is hij verder rolstoeltoegankelijk en volledig uitgerust. Naast de traditionele combi-oven, inductiekookplaat en grote koelkast; kan zelfs de vaatwasmachine voorzien worden. De klimatisatie gebeurt door middel van een lucht-lucht warmtepomp; hiermee kan verwarmd worden in de winter, en gekoeld worden in de zomer. Dankzij onze partnerships kunnen verregaande veiligheidstechnologieën en dienstverleningen voorzien worden om de bewoner en mantelzorger te ontzorgen en de nodige gemoedsrust te bieden. !

Plaatsing en verplaatsing in recordtempo

De mobiele mantelzorgwoningen zijn makkelijk en snel  te plaatsen (en verplaatsen) daar geen beton fundering nodig is. De zorgwoningen komen volledig geassembleerd toe, na het plaatsen van de schroeven (fundering) en het aansluiten van de nutsvoorzieningen is deze klaar voor gebruik. Dit neemt ongeveer een halve dag in beslag. Indien men geen behoefte meer heeft aan de zorgwoning, wordt deze makkelijk verwijderd zonder blijvende sporen aan de omgeving. 

Care-Shelter’s zijn een flexibele, verplaatsbare en duurzame investering. Zo kan de woning groeien of krimpen;  en in de toekomst herbestemd kan worden als gastenkamer, tuinkantoor of hobbyruimte.  Ze kan zelfs verplaatst worden en als vakantiewoning dienst doen. Een Care-Shelter is een duurzame investering die jarenlang meegaat!

Met Care-Shelter willen we U ontlasten, dankzij onze kwaliteit en service,
zodat U optimaal kan genieten van het leven.

Care-Shelter plaatsing mobiele zorgwoning

Waarom care-shelter?

 • Ecologisch verantwoord en duurzaam
 • Milieubewust ontwerp met lage EPC door de eigenschappen van hout en isolatie.
 • Uitstekende kwaliteit en robuuste structuur
 • Snelle installatie (< 8u)
 • Geen grondwerken of grote voorbereiding nodig
 • Voorzien van alle comfort (Inductie, combi-oven, frigo, verwarming en Airco)
 • Esthetisch exterieur dat opgaat in de natuur
 • Warme materialen zorgen voor een gezellig, doch strak, interieur
 • Geschikt voor 1 of 2 personen
 • Zowel de gebruiker als de mantelzorger behouden hun privacy
 • Gebruiker kan perfect zelfstandig leven in de mate van het mogelijke
 • Gebruiker blijft in de vertrouwde levenssfeer, dichtbij familie en vrienden.

SMALL

Care Shelter render mobiele zorgwoning S

MEDIUM

Care Shelter render mobiele zorgwoning M

LARGE

Care Shelter render mobiele zorgwoning L

OP MAAT

Care Shelter render mobiele zorgwoning op maat

/ mobiele zorgwoning Huren?