Care Shelter's aanbod
Zorgwoning op maat

care-shelter, van idee naar realiteit

een duurzame Investering die ontzorgt

 

Care-Shelter biedt kwalitatieve houtskeletbouw zorgoplossingen aan voor particulieren en professionelen. Onze woonoplossingen worden snel en eenvoudig geplaatst in de tuin van de mantelzorger en laten de bewoner toe zelfstandig te leven in een aangepaste en veilige omgeving terwijl ieder zijn privacy bewaart. 

Onze modules zijn polyvalent en de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn flexibel, verplaatsbaar en duurzaam. Hierdoor kunnen ze groeien en krimpen; en in de toekomst herbestemd kunnen worden als tuinkantoor, hobby ruimte of zelfs vakantiehuisje. 

EPU_ARKSHELTER_010

een specfiek antwoord op een specifieke vraag

render_aangebouwde_dubbele_zorgwoning

Care-Shelter biedt niet enkel enkelvoudige zorgwoningen aan, maar kan ook complexe meervoudige structuren realiseren.  Hier stellen we een XL model voor dat bestaat uit 2 gekoppelde modules. Op deze manier wordt aanzienlijk meer ruimte gecreëerd naar gelang de wensen van de klant. 

Het ontwerp en ruime keuze aan beschikbare materialen en kleuren zorgen voor de gewenste “Look & Feel” bij elk project. Realisaties gaan van losstaande zorgwoningen, aangebouwde woonmodules, tot volledige centra van wel 5 verdiepen hoog. 

ONTDEK ONZE ANDERE MODELLEN